Wat houdt de functie in als FM distributeur!

-Wat gaat u doen?-
U gaat Online producten verkopen, via een officiële kant en klare webshop, waarvan de winst (30%) direct voor uzelf is.

-Inkoop?-
Nee! U hoeft het zelf niet in te kopen, de klant betaald en daarna besteld u. U besteld de producten met uw eigen account tegen de inkoopprijs, het verschil (30%) is direct voor u.

 Door middel van de link die u van ons ontvangt na uw aanmelding kunnen klanten meteen online shoppen op uw account van FM. Deze link mag u met iedereen delen.

-Waar?-
U verkoopt de producten via u eigen sociale media o.a facebook/instagram/home party’s/marktplaats of markten. 

Moet ik geld inleggen als ik lid wil worden bij FM Group?
Nee, het lidmaatschap is helemaal gratis.

Zijn mijn gegevens vertouwlijk na inschrijving bij FM ?
Ja, met uw gegevens wordt altijd vertrouwlijk mee om gegaan bij FM na uw inschrijving op deze pagina komt u bij FM Parfum Hanneke in het team!

Betaald u uit door middel van uurloon ?
Nee u bent eigen baas een zelfstandige dus uw verdiensten zijn meestal 30 procent op de verkoop van een product van FM. Als u rond de 3000 punten zit ontvangt u al een bonus van FM. Verdiensten kunnen per maand hoog op lopen, maar dit ligt echt aan uw eigen inzet. Doet u niks en promoot u dus niet na aanmelding, dan kunt u niet verwachten, dat u wat gaat verdienen bij FM.

Is de parfum van FM Group nep en is de geur niet na 10 minuten verdwenen?
De parfum van FM is GEEN NEP! De concentraten die gebruikt worden, worden ingekocht bij DROM in München en zijn met een minimum van 20% parfumconcentraat hoger in kwaliteit dan de ´grote´ merken met de dure reclame campagnes in de glossy magazines. Dat de klant die dure reclame zelf betaalt en dat die mede verwerkt is in de prijs van de parfum realiseert hij/zij zich vaak niet. De geuren blijven door de hogere concentratie zelfs langer hangen.

Als het niet loopt zit ik dan nergens meer aan vast? En kan ik me dan ook weer laten uitschrijven?
Nee u zit nergens aan vast. Als u in 1 jaar lang niet besteld hebt, wordt u automatisch uitgeschreven door FM.

Ik heb wel eens ooit iets gehoord over een piramide spel? Hoe weet ik zeker dat dit geen piramide spel is?
Piramide spelen zijn bij de wet verboden. Netwerkmarketing is een normale manier van marketing, alleen nog niet heel erg ingeburgerd in Nederland en België. Geld wat normaal aan reclamebureaus besteed wordt gaat bij netwerkmarketing naar de mensen die de reclame maken.

Enkele voorbeelden van zeer gerespecteerde netwerkmarketingbedrijven in Nederland zijn : Tupperware, Herbalife, ACN en andere bedrijven die al meer dan 10 jaar officieel in Nederland gevestigd zijn. U weet zeker dat u niet met een piramidespel te maken hebt als er een product of dienstverhandeld wordt en de uitbetalingen op uw bankrekening overgemaakt worden door een bedrijf dat netjes geregistreerd staat bij de KvK en dat een Nederlands BTW-nummer heeft. 

Als ik besluit het een kans te geven, hoe gaat dat dan in zijn werk?
Dan meld u zich vandaag aan op deze pagina.

Aanmelding is gratis voor de functie FM distributeur! En u wordt door ons in het begin begeleidt zodat u vervolgens zelfstandig vanuit huis kunt werken!

Als ik lid wordt moet ik me dan aanmelden bij de kamer van koophandel?
Als u voornemens heeft om maandelijks honderden producten te gaan verkopen in een winkel of op een markt en dergelijke dan wel. Als u fijn voor uzelf en uw familieleden en vrienden besteld niet of op marktplaats verkoopt.  Dan wordt het als bijverdienste gezien!

Als FM Group parfum fM distributeur gaat u 30% besparen op meer dan 1000 (dagelijkse) producten, zoals parfum, make-up en verzorgingsmiddelen.

 • De producten hebben een hoge kwaliteit-prijsververhouding, waardoor kwaliteit voor iedereen betaalbaar wordt.
 • Er geldt geen afnameverplichting; bij 1 jaar inactiviteit word u automatisch uitgeschreven.
 • De inschrijving is gewoon GRATIS!

Verdienste : Als FM Group distributeur mag u FM parfum (en andere producten) verkopen voor een afgesproken prijs: hierdoor kunt u een leuke verdienste opbouwen. Van de verkoopprijs is 30% uw winstmarge.

 • Elk product heeft punten, welke omgezet wordt naar korting op uw volgende bestelling. U kunt dit vergelijken met punten sparen in de supermarkt, met het verschil dat de punten uitbetaald worden.
 • Bestellingen kunnen rechtstreeks bij de klant afgeleverd worden.
 • De producten en het concept van de FM Group worden al veelvuldig toegepast in o.a kapsalons,schoonheidssalons, nailsalons en webshops.    
 • Iedereen mag de producten van FM World verkopen, mits u goed staat ingeschreven met een eigen account bij FM.
 • U de maximale verkoopprijzen hanteert zoals deze kunt vinden in de catalogus bij FM op de shop.
 • U mag de acties en kortingen indien van toepassing overnemen van FM World Benelux, u mag natuurlijk altijd zelf kortingen maken of een leuke sets maken m et de producten van FM.

Wat zijn de kosten?
Om producten van FM World in te kopen heeft u een eigen account nodig. Bij ons op deze pagina kunt u zich inschrijven als FM distributeur. Er zijn geen kosten verbonden aan lid worden en blijven. Met uw eigen account besteld u zelf direct bij de leverancier (FM World Benelux) en bepaald u zelf hoeveel en hoe vaak u inkoopt.
U betaald altijd de inkoopprijs en afhankelijk van hoeveel u besteld de verzendkosten. Het kost u dus eigenlijk niks, behalve de investering voor de producten die u wilt inkopen voor uw (toekomstige) winkel.

Gratis FM Webshop
Na aanmelding krijgt u toegang tot een gratis FM Webshop! Klanten kunnen rechtstreeks in uw shop bestellen. De producten worden vanuit het distributiecentrum FM naar de klant verstuurd en de winst en punten worden direct op uw account gestort. U bepaalt zelf of u de webshop wilt gebruikt.

Dierproefvrije producten / Parabeenvrij

 • Alle parfumflesjes zijn gemaakt van gerecycled glas.
 • Alle producten zijn dierproefvrij en vrij van schadelijke toevoegingen, zoals nitrosaminen en parabenen. 
 • Personen met een parfumallergie zijn vaak allergisch voor de stof citronellol. FM heeft parfums zonder deze allergeen. 

Geen enkel risico! 

Er zijn geen verplichtingen en u bepaalt zelf of u wilt besparen of graag een verdienste/inkomen op wilt bouwen. Er zijn veel mogelijkheden binnen de FM Group om uw doelen te verwezenlijken, maar u bepaalt zelf of en hoeveel tijd u vrij wilt maken. U kunt dus starten zonder enig risico!

Alle voordelen van FM-Distributeur op een rijtje:

 • Als FM Parfum Distributeur shopt u direct bij de leverancier (FM Group) tegen inkoopprijs. Er zijn meer dan 1000 (dagelijkse) producten. De producten hebben een goede kwaliteit-prijsverhouding, waardoor kwaliteit voor iedereen betaalbaar wordt.
 • Er geldt geen afnameverplichting; maar bij 1 jaar inactiviteit word u automatisch uitgeschreven.
 • Geen investering nodig. Het lidmaatschap is geheel gratis. En u start direct met besparen.
 • U wordt door ons FM team geholpen, in welke mate is natuurlijk afhankelijk van uw behoefte.
 • Bestellen kan per stuk (geen minimale afname).
 • Ervaring of diploma’s zijn niet nodig! Deze kunt u wel behalen bij FM, wanneer u veel producten weet te verkopen van FM.
 • Geen kleine lettertjes of extra kosten.
 • U krijgt trainingen, u kunt materialen downloaden.
 • U bestelt de producten in een overzichtelijke webshop.
 • Als FM Distributeur mag u FM-parfum (en andere producten) verkopen voor een afgesproken prijs.
 • Hierdoor kan u een leuke verdienste opbouwen. Van de verkoopprijs is 30% uw winstmarge.
 • Bijna ieder aangekocht product heeft punten, welke automatisch aan uw account worden toegevoegd.
 • Waarmee uw korting op uw volgende bestelling kunt krijgen, of bij een bedrag van 50 euro aan het eind van de maand in geld kan laten uitbetalen.
 • Bestellingen kunnen rechtstreeks bij de klant afgeleverd worden (dropshipping) of laten ophalen bij een PostNL pakketpunt.
 • De winst van het bedrijf wordt naar verhouding verdeeld over de leden en dus ook over uw FM team, waardoor u een heel leuk inkomen kunt opbouwen. Dit is voor iedereen haalbaar, wat niet betekent dat u er niets voor hoeft te doen. Inzet wordt beloond! Promoten is uw succes bij FM!
 • De producten en het concept van de FM Group worden al veelvuldig toegepast in:
  Kapsalons/Schoonheidssalons/Nagelsalons/Webshop en Winkels.
 • Ook kunt u dmv uw FM distributeur nummer prijzen winnen bij FM.
 • Wij raden u aan om facebook live te volgen van Wim op de maandagavond tijdstip 20:30 tot 21:30 doet u dit niet verwacht dan ook niet dat u zich zal ontwikkelen bij FM en verwacht dan ook niet de bonus van FM.
 • Uw succes ligt in uw handen bent u gemotiveerd dan kunt u veel geld verdienen bij FM, promoten is uw succes bij FM. Doet u niks verwacht dan ook de bonus van FM niet.

 • Kan ik zelf mijn inschrijving verzorgen?
 • Ja bij ons kunt u zich laten inschrijven. Heeft u interesse, druk dan op onderstaande link, schrijf u nu gratis in en u kan per direct starten met de verkoop van onze FM Producten! Klik op onderstaande link en registreer u direct als FM Distributeur! https://register-nl.fmworld.com/197644812
 • Vul bij het kopje Optioneel 2 keer dit nummer in : 197644812 dan bent u al FM Distributeur bij FM World Nederland. Vul overal ja in dan kunnen wij uw begeleiden bij FM anders niet als u nee invult.
 • U hoeft bij FM niet te investeren in een voorraad : zodra u een bestelling heeft regelt u de betaling zelf met de klant. Daarna besteld u zelf het product in de FM shop en wordt deze vanuit het distributiecentrum rechtstreeks naar uw klant verzonden (Dropshipping).
 • Bestellingen worden rechtstreeks bij de klant afgeleverd worden.
 • Samenwerken met FM WORLD betekent ontwikkeling, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. 
 • Enthousiast geworden? Druk dan op onderstaande link, schrijf u gratis in en u kan per direct starten met de verkoop. voor Nederland klikt u op de link hieronder: https://register-nl.fmworld.com/197644812
 • Vul dan bij het kopje Optioneel 2 keer dit nummer in 197644812 :  dan bent u al FM Distributeur bij FM World Nederland! Vul overal ja in dan kunnen wij uw begeleiden bij FM anders niet als u nee invult.
 • Voor Belgie klikt u op link hieronder: http://register-be.fmworld.com/a9b5175a-38f8-4c78-84cf-cb10d569085b/197644812
 • Vul dan bij het kopje Optioneel 2 keer dit nummer in : 197644812 dan bent u al FM Distributeur bij FM World Belgie! Vul overal ja in dan kunnen wij uw begeleiden bij FM anders niet als u nee invult.
 • Nadat u geregistreerd bent als FM Distributeur, ontvangt u van FM het distributeur nummer op het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Uw persoonlijke log-in en wachtwoord zijn vereist om bestellingen te plaatsen in de FM WORLD Nederland Shop en om toegang te krijgen tot onze partnerszone FM.
 • Kan ik rechtstreeks de producten bestellen en af laten leveren?
  Door lid te worden van de FM Group kunt u rechtstreeks de producten met een korting van 30% bestellen in de webshop. U kunt de producten zowel naar uzelf laten sturen of rechtstreeks naar de klant. De eerste 10 dagen zelfs met 50 % korting op uw bestelling voor de klant (bepaalde producten van de FM Group) of natuurlijk op uw eigen bestelling! Deze korting wordt door FM automatisch verrekend! Als FM Distributeur is het enorm belangrijk uw punten telling zonder de punten verdient u niks extra’s bij FM. Uw doel is dan ook zoveel mogelijk elke maand te verkopen naar aanleiding van uw punten ontvangt u de bonus van FM. Op bijna ieder product dat u verkoopt zitten punten op van FM. Deze worden op het einde van de maand opgeteld door FM. Hoe hoger uw punten zijn, hoe meer bonus u ontvangt van FM. Ziet u dit niet zitten ivm punten telling wordt dan geen FM distributeur en zoek verder naar een andere werk. Rond de 6de of 7de van de maand ontvangt u altijd een mail van FM hierover mbt extra uitbetaling. Alleen wanneer uw bedrag meer dan 50 euro is mbt uitbetaling. Dit bedrag kunt u dus laten uit betalen door FM of als korting gebruiken op uw eigen bestelling. Deze bonus komt naast uw verdiensten van uw gewone verkoop van de producten van FM.
 • Hoe kunt u nu starten?
  Bekijk het filmpje van onze Wim van der Schoor hoe FM werkt! Er zijn 2 manieren om te verkopen bij FM  1ste manier : U krijgt na uw aanmelding van mij een link zodat klanten meteen op de FM shop kunnen shoppen het enigste wat u dan hoeft te doen is de producten aanbevelen van FM.  Zodra een klant gaat bestellen dmv deze link ontvangt u meteen na betaling van de klant uw punten op uw account. Makkelijker kan het haast niet! 2de manier : Na uw inschrijving ontvang u een unieke FM distributeur nummer van de FM group. Waarmee u voor uw klanten rechtstreeks producten kunt bestellen. De punten komen dan automatisch op uw account na uw bestelling op de FM Shop. Het verschil tussen de inkoopprijs én de verkoopprijs is uw directe winst. Daarnaast ontvangt u voor elk verkocht product punten, en hiervoor ontvangt u commissie= extra geld.

Lijkt het je leuk om ook te starten als FM distributeur.

Je kunt je volledig gratis en zonder verplichten aanschafkosten inschrijven.
Zo kun je jou favoriete FM producten al voor 30% voordeliger aanschaffen.

Schrijf je je HIER nu gratis in!
Vul bij het kopje Optioneel 2 keer dit nummer in : 197644812 dan bent u al FM Distributeur bij FM World Nederland. Vul overal ja in dan kunnen wij uw begeleiden bij FM anders niet als u nee invult.

Bekijk onderstaande video om te zien hoe we bij FM World werken!